Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri

CEO Gernot Döllner: “Familia Audi A5 marchează următorul pas în inițiativa noastră de noi modele”

Premiera mondială din primăvară a SUV-ului Audi Q6 e-tron a dat undă verde inițiativei de modele Audi: doar în 2024 și 2025, Audi va lansa mai mult de 20 de modele noi - peste zece dintre ele fiind complet electrice. CEO-ul Gernot Döllner vorbește despre lansările de modele din săptămânile următoare și oferă o primă privire asupra noului Audi A5.

Un portofoliu pregătit pentru viitor

“În următorii ani, vom extinde treptat gama noastră de modele electrice. În același timp, vom întineri portofoliul de modele cu motoare cu ardere internă. Acest lucru ne va oferi o poziție robustă și flexibilă pe măsură ce trecem la un portofoliu complet electric.”

Lansări de modele viitoare

“Peste doar câteva zile, vom introduce următoarea familie de modele: Audi A5. Audi A6 e-tron va urma la sfârșitul lunii iulie, iar noul Audi Q5 în toamnă.”

Audi A5 - Sportivitatea modernă și proporții premium

“Noua familie Audi A5 își va sărbători premiera mondială pe 16 iulie, marcând startul următoarei generații de motoare cu ardere internă, care vor fi mai eficiente datorită deplasării parțial electrice.”

Audi A6 e-tron - Regândirea segmentului mediu superior

“A6 e-tron este primul Audi electric disponibil pentru clienții noștri ca Sportback și Avant la lansarea pe piață. Designul său impresionant și performanța, eficiența și autonomia deosebite oferă multe motive pentru a trece acum la mobilitatea electrică.”

Audi Q5 - Rețeta de succes a celei de-a treia generații

“Q5 a reprezentat succesul Audi timp de peste 15 ani. Cu a treia generație a SUV-ului nostru, vom începe, în toamnă, să întinerim portofoliul de motoare cu ardere internă și versiunile parțial electrificate.”

Vorsprung durch Technik

“Avem o viziune clară pentru redefinirea „Vorsprung durch Technik”, concentrată pe design, UI/UX, dinamică de conducere și eficiență. Cu noile noastre modele Q6 e-tron, A6 e-tron, A5 și Q5, nu lăsăm loc de îndoială despre direcția în care ne îndreptăm.”

Notă pentru editori: Toate informațiile, imaginile și videoclipurile legate de noua serie de modele Audi A5 vor fi disponibile în Audi MediaCenter pe 16 iulie 2024, la ora 11.